Profi céges fotózás

Céges fotók készítése az irodában

A legtöbb cég és vállalkozás már felfedezte a professzionális céges fotózás előnyeit. A mai online világban folyamatosan növekszik a vizuális kommunikáció jelentősége. A vállalatok, cégek, intézmények és üzleti vállalkozásoknak egyre több fotóra van szükségük, hiszen azok a mindennapi kommunikáció szerves részévé váltak.
Munkajelenet fotózása

Vállalati fotózás

Professzionális céges portré

Céges portréfotózás Budapesten

Az irodai életképek vagy a munkatársakat ábrázoló portrék különösen fontosak, hiszen ez az első dolog, amit az érdeklődő megpillant a céges honlapon vagy kapcsolat felvételkor. Ez pedig nagyban közrejátszik az első benyomás és vélemény kialakításában. A jó életérzést sugárzó corporate stock fotók minőségi megjelenést biztosítanak és pozitívan hatnak a nézőre. Jobb esetben a képek valóban az adott cég munkatársairól készültek és nem anyira megrendezett, inkább valódi jeleneteket mutatnak be. Ezáltal a fényképek a megvásárolható stock fotóknál hiteleseb és egyedibb kommunikációt tesznek lehetővé.
Életképek fotózása

Stílusos céges fotók készítése

Irodai corporate képek

Munkatársakat bemutató fotózás

Profi fotókra folyamatos szükség van a céges honlapon, kampányokban, hírlevelekben és a közösségi hálókon (Instagram, Facebook, LinkedIn, stb). Természetesen a hagyományos, nyomtatott marketing felületeken is minőségi corporate képekre van szükség. Ilyenek a céges brossúrák, az éves jelentés, a termék katalógus vagy egy magazinban megjelenő PR cikk, reklám vagy hirdetés. Ezek elkészítéséhez pedig professzionális és tapasztalt fotósra van szükség.
Modern irodai enteriőr
Modern irodai enteriőr
Céges portrék készítése az irodában
Céges portrék készítése az irodában
Céges székház belső tereinek a fotózása

Iroda enteriőr fotózás

Céges fotózás során szeretünk csapatban dolgozni, amikor is a designer vagy művészeti vezető által meghatározott képi világban fotózunk. A képeknek gyakran illeszkednie kell az adott brand vagy vállalatra jellemző vizuális kommunikációhoz. Sokszor viszont a stílus és a kreatív irányvonal meghatározásában is közreműködünk az üzleti fotózáson túl. Ötleteket és javaslatokat adunk ügyfeleinknek a fotózás hatékony megszervezésére és gondoskodunk a tökéletes kivitelezésről.
Vidám irodai alkalmazott
Vidám irodai alkalmazott
Céges marketing kampány fotózás
Céges marketing kampány fotózás
A cég munkatársa és csapata
A cég munkatársa és csapata
Céges stock fotók készítése

Irodai megbeszélés fotózása

A professzionális üzleti portré fotózás általában a céges fotózás fontos eleme. A céges portrézást sok éves tapasztalattal és a legkorszerűbb hordozható fotó stúdióval végezzük munkahelyi vagy irodai környezetben, székházban vagy a vállalat telephelyén. Igény szerint teljes csapattal állunk rendelkezésre, amelyben megtalálható a profi sminkes, fodrász, stylist és a szükséges asszisztencia is.
Stúdiófotózás az irodában
Stúdiófotózás az irodában
Corporate fotózás Budapesten
Corporate fotózás Budapesten
Céges fotózás

Stílusos reklámfotózás

Olyan képanyagot - igény szerint fotóbankot -  hozunk létre, amely sok éven át kielégíti az adott cég vagy vállalat képi igényét. Minden kommunikációs és marketing szakember vágya, hogy színvonalas archívum álljon a rendelkezésére, amelyből bármikor elő lehet kapni egy jókedvű alkalmazottat ábrázoló irodai életképet, esetleg egy jó céges csoportképet. Több vezető nagyvállalat és jelentős intézménynek állt módunkban ezt felépíteni munkásságunk során.
Céges találkozók profi fotózása

Csapatmunka fotózás

Marketing fotók készítése felsőfokon

Prémium fotózás Budapesten

Hosszútávon az egységes stílusnak és folytonosságnak nő meg a jelentősége, ezt is érdemes szem előtt tartani a professzionális fotós vagy ügynökség választásakor. A budapesti céges fotózás és a munkahelyi portréfotózás árai az olcsó fotózástól a túlárazott szolgáltatásig nagy eltéréseket mutatnak. Sokszor a változó minőség és az egymástól eltérő stílus nehezíti a folyamatos és magas színvonalú céges és üzleti kommunikációt. Gyakran érkeznek új kollégák a vállalathoz, akikről azonos portrét kell készíteni, mint korábban a többi alkalmazottról. Ezért is érdemes megbízható fotós szolgáltatás mellett dönteni és hosszútávú együttműködésben gondolkozni.
Kollégák az irodaház előtt

Jókedvű üzlettársak érkeznek a munkahelyre

Back to Top